Εκδηλώσεις


Ενδοσχολική Επιμόρφωση στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

PictureΤο Blog του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπουλης
Την Τετάρτη 09/04/2014 και την Πέμπτη 10/04/2014 τις τελευταίες 2 διδακτικές ώρες πραγματοποιήθηκε ενδοσχολική επιμόρφωση στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου με θέμα: "Δημιουργία ανάρτησης και ανέβασμα υλικού στο Blogspot.com".
H επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε στο Εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου με τη χρήση των Η/Υ και του video projector του εργαστηρίου από τον καθηγητή Πληροφορικής του σχολείου Ξυλογιάννη Χρήστο, κλάδου ΠΕ20. Στους συμμετέχοντες δώθηκε Επιμορφωτικό Υλικό με τη μορφή Φυλλαδίου για το θέμα της επιμόρφωσης.

Η Επιμορφώση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Δημιουργία του Blog του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης 8distav.blogspot.gr και προκειμένου να δωθεί κίνητρο στους συναδέλφους να αναρτήσουν δραστηριότητες των μαθημάτων τους στο Blog.

 Συμμετείχαν οι παρακάτω συνάδελφοι:
Την Τετάρτη 09/04/2014:                            Την Πέμπτη 10/04/2014:
1. Βάσσιου - Αρβανιτακη Ευανθία               1. Αθανασιάδης Θεόδωρος, Διευθυντής
2. Κουκώλα Αθανασία                                 2. Σαμαράς Γεώργιος, Υποδιευθυντής
3. Λαζαρίδης Γεώργιος                                3. Ανδρεάδης Στέλιος
4. Μουταφίδου Βασιλική                              4. Γκεντσούδη Ελένη
5. Ουζούνης Κώστας                                    5. Γκρίζου Ελένη
6. Σεμερτζίδης Νικόλαος                             6. Ζευγούλα Καλλιθέα
                                                                      7. Κοτανίδης Αβραάμ

Picture
Πατήστε στην εικόνα για να κατεβάσετε το Φυλλάδιο της επιμόρφωσης.


Σεμινάριο Εικαστικών στο σχολείο μας!

Ναι και οι γονείς μου 
μπορούν να ζωγραφίσουν.

Σεμινάριο με θέμα την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα του μαθήματος των εικαστικών στο δημοτικό σχολείο, πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2014 στο 8ο Δημοτικό σχολείο από τον εκπαιδευτικό εικαστικών του σχολείου κ. Χατζηαγόρου Γεώργιο. 

Στο 1ο μέρος του σεμιναρίου, μετά την εισήγηση του κ. Χατζηαγόρου,  οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ρέμπραντ, ενημερώθηκαν για το μάθημα των εικαστικών και είδαν αντιπροσωπευτικές εργασίες των μαθητών. 

Στο 2ο μέρος του σεμιναρίου καλέστηκαν γονείς αλλά και εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν να πάρουν μέρος σε εργαστήρια ζωγραφικής για να γνωρίσουν έτσι το αντικείμενο από κοντά. 

Τα έργα που ακολουθούν είναι δικά τους έργα και παρόλο τον αρχικό δισταγμό το αποτέλεσμα είναι όπως και θα δείτε αξιόλογο.  Ο αρχικός δισταγμός εξελίσσεται σε ένα (φλερτ) με την τέχνη και οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες δημιούργησαν παραπάνω από ένα έργο. 

Ευχαριστώ 
Το δ/ντή του σχολείου κ. Αθανασιάδη Θεόδωρο, τη σχολική σύμβουλο γενικής αγωγής της περιφέρειάς μας κα Εμμανουηλίδου Ελένη, τους γονείς, τους συναδέλφους και τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που με τίμησαν με την παρουσία τους.

                                                                                                  Με εκτίμηση
                                                                                                   Χατζηαγόρου Γεώργιος
































Δεν υπάρχουν σχόλια: