Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023



8o Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης                       Δευτέρα 23 Οκτωβρίου  2023

                                                

                                                Ανακοίνωση- Ενημέρωση

 

 Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 το σχολείο δεν θα λειτουργήσει λόγω  της εορτής του πολιούχου Αγίου Δημητρίου.

 

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου τα παιδιά θα έρθουν στο σχολείο το πρωί κανονικά στις 8.15, για να συμμετέχουν στην εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η γιορτή θα τελειώσει περίπου στις 9.30 όπου οι μαθητές-τριες θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους.  ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

 Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, η Σημαιοφόρος με τους παραστάτες θα πρέπει με ευθύνη των γονέων τους να παρευρίσκονται στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στις 9.30. Εκεί θα βρίσκεται και εκπαιδευτικός του σχολείου που θα σας περιμένει και κατόπιν θα οδηγήσει τα παιδιά στο χώρο της παρέλασης.

Οι μαθητές που μετέχουν στην παρέλαση, θα πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία Ρόδων,(πλατεία Τερψιθέας),το αργότερο 10.30-10.45 με ευθύνη των γονέων τους. Στο χώρο της πλατείας κυκλικά θα υπάρχει εκπαιδευτικός του σχολείου που θα σας περιμένει και θα αναλάβει τη διευθέτηση των τμημάτων για την παρέλαση.

Μετά την παρέλαση που τελειώνει στο ύψος της οδού Σοφοκλέους θα πρέπει οι γονείς με ευθύνη τους να παραλάβουν τα παιδιά.

 

                                                           Ο Διευθυντής του σχολείου

Τσιοτίκας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: